Micro-Lineárny Pohon, 2-Palcový Ťah, 90N/20.3 Lb, Rýchlosť 9,5 Mm/S Elektrickým Nepremokavé Pohon Motorových Lineárne Servomotora 12V

Micro-Lineárny Pohon, 2-Palcový Ťah, 90N/20.3 Lb, Rýchlosť 9,5 Mm/S Elektrickým Nepremokavé Pohon Motorových Lineárne Servomotora 12V

(0 Recenzie)
€36.69 €25.32

Farba:
  • Popis
  • Recenzie

[Špecifikácia]Zdvih dĺžka: 2 " / 50 mm; Rýchlosť bez Záťaže: 9,5 mm/s; nosnosť= 90N / 20.3 lb; Vstupné Napätie: 12v dc.

[Odolný Materiál]lineárny servomotora je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, silný a odolný, nie je ľahké hrdze, a môžu byť použité na dlhú dobu.

[Kompaktný Dizajn]mini linear actuator je kompaktný, malé rozmery a nízku hmotnosť, s ochranou proti skratu, ochrana proti preťaženiu, a cez-napätie, ochrana, dizajn.Je to Ideálne zariadenie pre projekty ako robot aplikácie.

[Jednoduchá Inštalácia]elektrický lineárny pohon je napájaný 12v dc.Drôt pozitívne a negatívne póly, správne a aplikovať napätie, lineárny pohon rozšíri; polaritu, bude zatiahnuť.Prísť s montážne držiaky, inštalácia veľmi jednoduchá.

[Široko Uplatňovanie]Mini lineárne pohony sú široko používané v poľnohospodárskych strojov, strojárskeho priemyslu, výroby a domácej automatizácie, roboty, skriňa, priemyselné elektrické zdvíhacie systémy a iné zariadenia.

Materiál:Hliníková zliatina

farba:Strieborná+čierna

Obsah Balenia:

1 * Mikro-Linear Actuator

2 * Držiaky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

0 Recenzia na tento