360 Stupňové Otáčanie univerzálny prechodový filter batérie, Kuchynské Filter Kohútik na Čistenie Vody Proti Úniku pre Domáce LKS99

360 Stupňové Otáčanie univerzálny prechodový filter batérie, Kuchynské Filter Kohútik na Čistenie Vody Proti Úniku pre Domáce LKS99

(0 Recenzie)
€26.91 €16.41

Farba:
  • Popis
  • Recenzie

360 Stupňové Otáčanie Kuchyňa Filter Kohútik na Čistenie Vody Proti Úniku pre Domáce LKS99

Funkcie:

VÁM DOBRÚ SKÚSENOSŤ: Filter veľké častice nečistôt, bahna, hrdza, atď.ak chcete obnoviť čistej vody kvality, chrániť vás a vašu rodinu a iné zdravé vody.

TELESKOPICKÁ ROTÁCIE: teleskopická 360-stupňové otáčanie dizajn robí kohútik viac praktické a flexibilné.Vodné zásuvky sú husto rozložené, rozptyl účinnosti prietok vody, a zabezpečí, že voda bude nie splash.

MULTI-VRSTVA FILTRAČNÁ TECHNOLÓGIA: rôzne presné filtrácie škodlivých látok, Fyzikálne filtrácia môže účinne odstrániť škodlivé nečistoty vo vode, aby sa zaistila bezpečnosť pitnej vody, absorbovať nečistoty, a očistiť kvalita vody.

PP BAVLNA FILTER PRVOK MÔŽE BYŤ ČISTENÉ: Čisté bahno, hrdzu, zvyškový chlór, riasy a iné nečistoty na povrchu keramických bubon.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Bezplatné dať preč inštalačné nástroje, s rôznymi montáž hlavy vhodný pre väčšinu kohútikov, s 4 náhradné trubičky a je veľmi ľahko nainštalovať na kohútik.

Špecifikácia:

Materiál:PP bavlna

Veľkosť:250 × 150 mm

Pracovný tlak: 0.15-0,3 MPA

1x Batérie Filter

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: Dreaminglight
  • Kuchynské Batérie, Príslušenstvo Typ: Kuchynské Batérie, Vyvieračky
  • Číslo Modelu: Kuchyňa

Značky: vodné farby bodky nálepka na stenu, pätica kuchyňa chránené vody, sprcha systémy dlho náustok, kľúč nainštalovať náustok kuchyňa, dámske šortky vodného kúpeľa.

0 Recenzia na tento