Odolnosť Kapely, Fitness Pásma, Odolnosť Kapely Nastaviť, Chin Up Kapela, Gymnastika Kapela, Príprava Pásma pre Jogy

Odolnosť Kapely, Fitness Pásma, Odolnosť Kapely Nastaviť, Chin Up Kapela, Gymnastika Kapela, Príprava Pásma pre Jogy

(0 Recenzie)
€42.48 €34.83

Farba:
  • Popis
  • Recenzie

[Bezpečný a odolný materiál] odolnosť kapely set je vyrobený z ekologicky šetrné prírodné TPE materiálu, ktorý je odolná voči roztrhnutiu, pružná a odolná.Väčšie vytiahnuť hodnota, tým väčší odpor cítil.Nebojte sa o prekonanie alebo štiepeniu, môžete trénovať.Po testovaní, naše fitness kapela môže zachovať jej pružnosť, aj keď to je natiahnuté opakovane.

[Rôznych použití] Tieto cvičenia pásy môžete zlepšiť svoju silu a slobodu pohybu vo všetkých hlavných svalových skupín.Veľmi vhodné pre jogy tréning, strečing, silový tréning a flexibilitu cvičenia tieto cvičenia majú pozitívny vplyv na zdravie.Pomocou fitness pásma na cvičenie ruky, chrbát, nohy a zadok zároveň je veľmi vhodný pre odolnosti organizmu školenia a fyzikálna terapia na posilnenie potrhané väzy alebo svalov.

[Home Fitness] fitness kapela môže rozšíriť vaše domáce posilňovne, to vám môže pomôcť cvičenie doma.Odolnosť kapely súbor môže byť použité v mnohých rôznymi spôsobmi.Vhodné pre pull-ups, jóga, Pilates, strečing, vzpierania, a dokonca aj zvýšiť odolnosť voči drepy.To je tiež vynikajúci spôsob, ako zvýšiť odolnosť činky a barbells.

[Vhodný pre rôzne úrovne fitness] anti-úsek kapela poskytuje lepšiu podporu, a viac príležitostí pre telo školenia.Napätie pásu oblek môže plne uspokojiť vaše potreby vzdelávania, či už ste začiatočník alebo expert, muž alebo žena.Používanie fitness kapely jednoducho zvýšiť vaše telo.

[Viac možností] Táto odolnosť kapely sada obsahuje 4 rôzne cvičenie kapiel: červená (15 až 35 libier), čierna (25 do 65 libier), fialová (35 až 80 libier), zelenú (50 až 125 libier) .Prečo si vybrať štyri fitness pásma namiesto jedného fitness kapela?Ako ste silnejší, ktoré potrebujete na zvýšenie odolnosti adaptovať sa na novú silu.V kombinácii s fitness pás nastavenie ak chcete získať efektívne silový tréning.

Materiál:TPE

farba:Červená+zelená+čierna+fialová

Obsah Balenia:

4 x napätie popruhy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Značky: vlasy kapely voan, zubná niť, aby, sinland vlasy kapely, dlho odolnosť kapely, hrubé odolnosť kapely, stotty vlasy kapely, odolnosť kapely členky, odolnosť proti prieniku pásiem, , ny vlasy kapely, forte odolnosť kapely.

0 Recenzia na tento