Kajak, Pádlo Úložný Stojan Držiak na Stenu Mount Príslušenstvo na Kanoe, Kajak Pádla Ramienka dropshipping veľkoobchod hotsale

Kajak, Pádlo Úložný Stojan Držiak na Stenu Mount Príslušenstvo na Kanoe, Kajak Pádla Ramienka dropshipping veľkoobchod hotsale

(0 Recenzie)
€39.62 €23.77

Farba:
  • Popis
  • Recenzie

Popis:

Názov: Úložný Stojan

Materiál: vysoko kvalitná žehlička + gumy karty poškriabaniu rada kryt

Hmotnosť: 20 kg

Platné Typ: Všetky veslovanie pádlo pádla

Veľkosť produktu: 25.5x16x7CM

funkcie:

1. Je veľmi ľahko nainštalovať.To môže mať až 6 kajak pádla a chrániť Kajak pádla dobre.

2. Vyššia trieda Kvality: Viac vhodné pre garáže organizácie a domov organizácie.Hlavné telo je kvalitné železo.Gumy, prichytenie dosky rukávy na vonkajší externý zvýšenie trvanlivosti a zabrániť rám z hrdzaveniu, chipping, alebo popraskanie pokoţky.Okrem toho, gumy rukávy predchádzať nežiadúcim škrabance.

3. Úspora priestoru: Tento pádlo držiak sa hodí najviac vodné športy pádla.Držiteľ je dobre vykonanej držať pádlo a život bunda dokonale, bezpečne zaberajú minimálny priestor.

4. Jednoduchá Inštalácia: pádlo držiteľ môže držať pádla v mieste, zavesiť pádlo kdekoľvek na stene, získať pádlo so zemou, a usporiadať priestor.Je to viacúčelový wall mount pre uloženie rybárskych prútov, bazén nástroje, kajak pádla, a najľahší záhradné náradie.

5. Široké Spektrum Aplikácií: Naše pádlo držiaky sú špeciálne vyrobené pre tých, ktorí hľadajú jednoduché, ale výkonné riešenie na ukladanie ich pádla.Môžu byť ľahko nainštalované vo vašom garáž, prístrešok, pod palubou, alebo v prístave, alebo mostík.

Balenie zoznam:

1 x Úložný Stojan

Poznámka:

Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.

Ručné meranie,prosím, dovoľte 1~3 mm chyba,ďakujem.

  • Trup Materiál: Iné
  • Certifikácia: ce
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0 Recenzia na tento