24 Kus Volejbal Náramky, Volejbal Kúzlo Náramok, Pletená String Náramok S Volejbal Prívesok Dekorácie

24 Kus Volejbal Náramky, Volejbal Kúzlo Náramok, Pletená String Náramok S Volejbal Prívesok Dekorácie

(0 Recenzie)
€19.76 €13.83

Farba:
  • Popis
  • Recenzie

24 Kus Volejbal Náramky, Volejbal Kúzlo Náramok, Pletená String Náramok S Volejbal Prívesok Dekorácie 24 vysokej kvality volejbal náramky pre tím použitie.Každý hráč dostane 2 náramky sa nosia členovia volejbalového tímu.Tento volejbal náramok je umývateľný pre jednoduché použitie.Každý volejbal hráč má 2 náramky, že môže byť používaný zameniteľne.

Kábel dĺžka volejbal náramok môže byť upravená, a má silné nastaviteľné zapínanie prackou, tak tento náramok sa zmestí dospelí, mladiství, deti, chlapci, dievčatá, a ešte volejbal hráčov rôznych zápästí veľkosti.Každý volejbal náramok je cca 22 cm/8.8 palec a môže byť upravená 13.2 palec.

Tieto volejbal náramky sú vhodné na volejbal hry, tím podujatia, slávnostné strán a viac ukázať, tímová práca.Volejbal náramok je tiež perfektné oblečenie príslušenstvo môžete nosiť počas športu, alebo ktorí sa zúčastnia na športové-party.Tento volejbal náramok je ručne tkaný z vysoko kvalitnej a spárovaný s odvážne a štýlové volejbal prívesok, bude pridať dokončovacie dotyk na akékoľvek oblečenie na každú príležitosť.

Volejbalové náramok je určená hlavne okolo tému volejbal.Volejbalové Kúzlo Náramok je vhodný pre väčšinu volejbal hráčov, volejbalové tímy a trénerov a predstavuje jednotu a spoluprácu.Volejbal hráči budú milovať nosiť tieto volejbal kúzlo náramky zobraziť súdržnosti tímu a tímového ducha.Nastaviteľné náramok dizajn je tiež ideálny pre každý volejbal hráča zápästie.

Môžete darček tejto volejbal náramok volejbal hráčov, na zvláštne príležitosti ako sú narodeniny a sviatky; volejbalové náramok je tiež skvelý darček pre priateľov, volejbal milovníkov, dcéry alebo spoluhráčov.

Materiál: zliatiny

farba: čierna

Obsah Balenia:

24 x vysoko kvalitný volejbal náramky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Olepovanie

0 Recenzia na tento