Cirkev Knihy Prachu Bunda S Vreckom Na Zips Veľká-Kapacita Prenosný Obal Knihy Taška Biblie Kryt

Cirkev Knihy Prachu Bunda S Vreckom Na Zips Veľká-Kapacita Prenosný Obal Knihy Taška Biblie Kryt

(0 Recenzie)
€27.78 €17.78

Farba:
  • Popis
  • Recenzie

Cirkev Knihy Prachu Bunda S Vreckom Na Zips Veľká-Kapacita Prenosný Obal Knihy Taška Biblie Krytu 1. Veľké Biblické okienko: Biblia kryt, taška je 30.5x26x8.5 cm.Túto veľkú kapacitu biblie taška je ideálny pre štandardné alebo väčšie biblie/knihy/notebooky.Udržať svoje veci, viac organizované! (úložný box iba)

2. Odolný Materiál: kryt z Biblie taška je vyrobená z vodotesný a odolný materiál, ktorý je mäkký a ľahký.Táto biblia taška môže chrániť svoje biblie, knihy alebo telefón pred poškodením.

3. Viacúčelový: Biblia kryt, taška môže byť použitý ako súbor tašky, aktovky, vestník dodáva organizátor, a môže tiež uložiť perá, ceruzky, pastelky, elektronika, slúchadlá, atď.

4. Ľahko sa prenáša: Tam je pohodlná rukoväť na kufor, čo je vhodné nosiť pri cestovaní.Široké ramenné popruhy znížiť stres a chrániť vaše ruky.

5. VEĽKÝ KRESŤAN DARČEK: Tento veľký biblie taška je skvelý darček pre rodinu a priateľov na Vianoce a Halloween.Šírenie lásky a krásy, s osobitným darček !

Materiál: syntetické tkaniny

farba: sivá

Obsah Balenia:

1 x biblia taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Materiál: EVA
  • Odporúčame Veku: 14+y
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0 Recenzia na tento