Mini-Holenie Elektrický Holiaci strojček Mikro-vibráciami Bass Motor Vhodný pre Vzduch Cestovná Kancelária SDI99

Mini-Holenie Elektrický Holiaci strojček Mikro-vibráciami Bass Motor Vhodný pre Vzduch Cestovná Kancelária SDI99

(0 Recenzie)
€39.21 €26.27

Farba:
  • Popis
  • Recenzie

Mini-Holenie Elektrický Holiaci strojček Mikro-vibráciami Bass Motor Vhodný pre Vzduch Cestovná Kancelária SDI99

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

Presné a Bezbolestné Holenie:Aj v prípade nízkeho výkonu, rýchlosti motora môže byť stabilizovaná, účinne bráni fúzy od získania uviazol v holiaci strojček, a uvedomil si, bezbolestné holenie.

Široké Spektrum Aplikácií:Holenie, odstránenie nohy, vlasy, podpazuší vlasy, hruď vlasy, vlasy, telo, atď.je možné vykonať v jeden stroj, iba jeden Mini Prenosný Elektrický Holiaci strojček je potrebné doma starať sa mužov a žien.

Mokré a Suché, Použite & Nízka Hlučnosť:To je IPX7 nepremokavé a podporuje full body wash.Ponorenie nepremokavé výkon,suché a mokré dvojakým použitím, sterilné a hygienické.Mikro-vibráciami bass motor, trvalý výkon, rýchlosť a nízka hlučnosť.

Vrecko Strojčeka:Malá veľkosť, môžete ľahko vkĺznuť do vášho vrecko džínsy a vziať si ho.Hliníka, kovové telo, non-sklzu, odolné a pohodlné.Vhodné pre leteckú dopravu, služobné cesty, kancelárie, auta na cesty, kempovanie, a ďalšie.

Po-predajný Servis:Ak máte akýkoľvek problém, ihneď nás kontaktujte, my vám pomôžeme vyriešiť čo najskôr.

Špecifikácia:

Materiál:ABS

Výkon: 2W

Balenie Obsahuje:

1*Elektrický Holiaci Strojček

1*Typ-C dátový kábel

1*Čistiaca kefka

1*Skladovanie taška

1*Manuál

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Pohlavie: Muž

0 Recenzia na tento