2 ks Elektrický Skúter Taška na Príslušenstvo Elektrické Vozidlo Vodotesný Vak Pre Xiao Skúter Predné Vrecko Cyklistické tašky Bicykli Časť

2 ks Elektrický Skúter Taška na Príslušenstvo Elektrické Vozidlo Vodotesný Vak Pre Xiao Skúter Predné Vrecko Cyklistické tašky Bicykli Časť

(0 Recenzie)
€68.92 €41.35

Farba:
  • Popis
  • Recenzie

[Nepremokavé Dizajn]:povrch auta taška je vyrobená z nepremokavé Pu tkanina, zips je vyrobené z nepremokavého materiálu, v kombinácii s tvrdou škrupinou EVA, ktorá má silnejšie balenie a zvyšuje nepremokavé efekt celého auta tašku.

[Vrstvené Ukladanie Vakov] : vnútorné oka tašky môžu byť používané na skladovanie, aby sa zabránilo položky z pohybujúcich sa okolo a poškodeniu cennosti, ako sú mobilné telefóny.S veľkou kapacitou a vnútorné skladovanie dizajn, umiestnenie interných položky je viac starať zadarmo.

[Hard Shell Materiál] : skúter taška prijíma hard shell EVA, ktorý je vlhkosť-dôkaz, odolný proti pádu, a nie ľahko deformovať.To je úplne obklopený reflexné zips hrany, takže je bezpečnejšie cestovať v noci.

[Jednoduchá Inštalácia]:môže To byť nainštalované a používané priamo bez akýchkoľvek nástrojov.Dĺžka taška sa dá nastaviť na výšku, ktorú potrebujete.

Materiál: PU koža+EVA

farba: čierna

Obsah Balenia:

2 x skúter tašky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0 Recenzia na tento